Općina Travnik daje pomoć povratnicima u svrhu obnove stambenih jedinica

Na osnovi odluke o izvršenju proračuna za 2014. godinu Općina Travnik objavila je javni poziv kojim se potencijalnim povratnicima na područje te općine nudi pomoć u obnovi stambenih jedinica u svrhu povratka.

Ukupna vrijednost projekta je 400 000 maraka, a pomoć će se davati u građevinskome materijalu za obnovu stambenih jedinica.

Zahtjevi za aplikaciju i sve potrebne informacije mogu se dobiti u Službi za obnovu, raseljene osobe, izbjeglice i stambene poslove Općine Travnik i na brojeve telefona 030/511-277 lokal 264 i telefon 030/509-062

Rok za apliciranje otvoren je do 3. svibnja 2014. godine, a odabir korisnika vršit će Odbor za izbjeglice, raseljene osobe i dijasporu, koji je imenovalo od Općinskog vijeća Travnik. Poziv se ne odnosi na osobe sa socijalnim statusom, a korisnici koji su podnijeli zahtjev na javni poziv za dodjelu pomoći u građevinskom materijalu u 2013. godini ne trebaju ponovno podnositi zahtjev, jer će njihov zahtjev biti uzet u razmatranje, priopćeno je iz Općine Travnik.