OO M HDZ BIH Vitez održao 10. redovnu sjednicu

Općinski odbor Mladeži HDZ-a BiH Vitez održao je u petak desetu redovnu sjednicu na kojoj je raspravljano o tekućim i budućim akcijama Mladeži u Vitezu, aktualnim događanjima u toj općini te o aktualnoj političkoj situaciji.

Članovi Općinskog odbora, uz ostalo, izrazili su zadovoljstvo provedenim akcijama tijekom proteklog mjeseca, priopćeno je iz Odjela za informiranje te stranke.

Na sjednici su prezentirane informacije vezane za aktivnosti u svezi popisa stanovništva, izbora u mjesnim zajednicama te o natječaju za upravna vijeća i nadzorne odbore javnih poduzeća i ustanova Općine Vitez.

U Općinski odbor Mladeži HDZ-a BIH Vitez na ovoj su sjednici jednoglasno kooptirani Marina Alilović i Stjepan Alilović, koji su u proteklom radu dali nemjerljiv doprinos, a izabrani su i voditelji odjela za kulturu, sport, međunarodnu suradnju, kadrove, socijalnu politiku i članstvo OO Mladeži HDZ-a BIH Vitez. Donesena je i odluka o formiranju novog odjela koji će imati zadaću voditi računa o obilježavanju značajnih datuma i uređenju spomen obilježja na području općine Vitez.

Prethodni članakZavršene 3. BH Telecom sportske igre mladih
Sljedeći članakVIDEO: U Vitezu danas padao led!