OO HDZ BiH Vitez održala sjednicu s Klubom vijećnika ove stranke u OV Vitez

Na sjednici je, među ostalim, najvažnija točka dnevnog reda bila priprema za 15. sjednicu OV Vitez, koja će biti održana sutra, 17. travnja.

Sukladno našoj stalnoj praksi, zauzeli smo stavove po određenim pitanjima, a vezano za sjednicu Općinskog vijeća. Na sjednici smo razmatrali i druga pitanja od važnosti za rad naše stranke, među kojima i aktualnu političku situaciju. Članove općinskog odbora informirali smo o obavljenim redovitim posjetama svim temeljnim ograncima, na kojima smo s članovima izvršnih odbora naših temeljnih ogranaka razgovarali o problemima u naseljenim mjestima –  rekao je za Fenu Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ BIH Vitez.

Iz OO HDZ BIH Vitez pozvali su članove ove stranke, ali i sve one koji imaju pravo glasa na izborima za Europski parlament da ispune zahtjev za aktivnu registraciju, koja je uvjet za ostvarivanje prava na glasovanje onih birača koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.

Svi koji žele izvršiti aktivnu registraciju, a ne znaju kako, neka se jave u naš ured, vrata su im širom otvorena. Na koncu, iskoristit ću priliku i svim katolicima, ali i pravoslavcima čestitati blagdan Uskrsa – kazao je predsjednik Marjanović.