On-line konferencija “Izazovi s kojima se suočavaju kazališni (i kulturni) umjetnici u eri pandemije”

Omladinski resursni centar (ORC) Tuzla – HoN ALF BiH; Dis teatar Banja Luka, BiH; Gradsko pozorište mladih (GKM) Vitez, BiH; System and Generation Association Ankara, Turska – HoN ALF Turska; We Love Sousse, Sousse, Tunis – HoN ALF Tunisie u okviru projekta Kazalište u vrijeme krize: Mjesto gdje ljudi sanjaju organizira on-line konferenciju “Izazovi s kojima se suočavaju kazališni (i kulturni) umjetnici u eri pandemije”.

Na konferenciji će biti prilika otvoreno razgovarati o izazovima s kojima se kazališni i umjetnički akteri suočavaju tijekom pandemije, ali i predložiti kreativna rješenja i ukazati na brojne mogućnosti koje sa sobom nose nove suradnje. Nastojat će se ukazati na neke od načina kojima je moguće publici pružiti nezaboravno iskustvo uživanja u omiljenim predstavama / performansima / koncertima kroz nove medije.

Neke od tema o kojima će se razgovarati su: Virtuelno kazalište – mogućnosti i ograničenja, Motivacija i značaj rada tijekom izolacije, Propast kazališta u vrijeme apokalipse ili…, Može li se umjetnost stvarati tijekom pandemije? Znači li socijalno distanciranje ukidanje javne sfere i je li to dopušteno?

Konferencija će se održati: 1. prosinca u 13:00 CET, na zoom pro.

Ovdje možete pronaći link za registraciju: https://forms.gle/eeoiG74qcy9zd9bbA.

Nakon što se registrirate na obrascu za registraciju, bit će vam poslan link na zoom događaj.