Omladinci OKK Vitez sudjelovali na “Božićnom mini basket festivalu” u Posušju

Završen je 2. Božićni “Mini-basket festival” u Posušju na kojem se natjecalo 15 klubova u muškoj i šest u ženskoj konkurenciji s ukupno više od 300 najmlađih košarkašica i košarkaša.

U jednom danu, ili bolje reći u jednom dahu oni su odigrali 46 utakmica, borili se za svaku loptu, za svaki poen i pokazali zavidno košarkaško umijeće. Dok su se jedni na parketu borili za svaki poen, drugi su ih s tribina bodrili. Nedjelja prije Božića u Posušju istinski je bila vesela. Iz dvorane se prolamala dječja graja, s lica djevojčica i dječaka širila se radost. Uživali su i njihovi treneri kojima je rezultat bio važan, ali ne najvažniji. Više je svima u sjećanju ostala zabava i druženje. Organizator se potrudio i svakome dječaku i djevojčici darovao prigodne božićne darove.

Na ovom turniru stekli smo nova iskustva i poznanstva sa svojim vršnjacima iz drugih gradova. Svi natjecatelji dobili su prigodne darove od organizatora, ovim putem im se zahvaljujemo na pozivu i odličnoj organizaciji turnira. Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine poručili su iz OKK Vitez.

OKK Vitez je nastupio u dvije selekcije:
Dječaci 2004/mlađi
Djevojčice 2004/mlađe (osvojile 3. mjesto)

Prethodni članakFOTO: Obilježena 24. obljetnica osnutka busovačke brigade ‘Nikola Šubić Zrinski’
Sljedeći članakLikovna izložba u Travniku