Oduzeta Kamagra!

Carinski službenici Uprave za indirektno oporezivanje na graničnom prelazu Pavlovića most otkrili su pokušaj nelegalnog uvoza u BiH 840 paklica preparata za potenciju “Kamagra”.

U putničkom motornom vozilu marke Mercedes šabačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ivica Paunić državljanin Republike Srbije, detaljnim pregledom vozila od strane carinskih službenika na graničnom prelazu Pavlovića most, otkriven je pokušaj nelegalnog uvoza u BiH preparata za potenciju „Kamagra”. Tablete su bile sakrivene u dječjem ruksaku koji se nalazio na zadnjem sjedištu vozila, a radilo se o 840 paklica preparata „Kamagra” 100 mg.

Državljanin Republike Srbije, koji je počinio carinski prekršaj, po otkrivanju istog je izjavio da je krijumčarenu robu trebao predati određenim ljudima u Bijeljini. Protiv Ivice Paunića pokrenut je prekršajni postupak, obaviješten je dežurni sudac Prekršajnog odjeljenja Osnovnog suda u Bijeljini, koji je zakazo usmeni pretres po hitnom postuku. Po okončanju postupka utvrđen je carinski prekršaj, krijumčarena roba je oduzeta, a državljanin Republike Srbije je prekršajno kažnjen iznosom od 2 000,00 KM.