Održana sjednica Izbornog stožera HDZ-a BiH Vitez s izaslanstvom ŽO HDZ-a BiH ŽSB

U prepunoj dvorani Općinskog vijeća Vitez održana je sjednica Izbornog stožera HDZ-a BiH Vitez, proširena s izaslanstvom ŽO HDZ-a BiH ŽSB, priopćeno je iz Ureda za informiranje OO HDZ BIH Vitez.

Rad sjednice otvorio je predsjednik HDZ-a BiH Vitez, Boris Marjanović, koji je nazočne upoznao sa stanjem u općinskom odboru ove stranke u Vitezu te svim pripremama koje su urađene za Opće izbore. Nakon toga riječ je preuzela Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ-a ŽSB. Bradara je govorila o izbornoj strategiji stranke te izbornom programu koji je, u kratkim crtama, prezentiran viteškom Izbornom stožeru.

Poslije ovih uvodnih riječi uslijedila je konstruktivna rasprava, a dotaknute su teme školstva, infrastrukturnih projekta važnih za Vitez, a posebno se iscrpno razgovralo o izbornoj strategiji HDZ-a BiH, kako u Vitezu, tako i u ŽSB.

Rad sjednice zaključio je Boris Marjanović, koji je još za kraj pozvao sve okupljene, ali one i iz drugih općina na jedinstvo oko HNS-a i zahvalio se gostima na ovom posjetu.