Održana redovita izvještajna skupština HKD “Napredak” podružnica Vitez

Sinoć, 18.11.2021. godine u Napretkovim
prostorijama je održana redovita izvještajna Skupština HKD ,,Napredak” podružnica Vitez. 

Skupštinom je predsjedala Marina Alilović, tajnica Upravog odbora Napretkove podružnice u Vitezu, koja je pored Gordane Mišković i Zorana Kupreškića izabrana za radno predsjedništvo. Za zapisničarku je izabrana Kristina Mišković, dok su ovjerovatelji zapisnika Anto Zirdum i Alojz Mlakić.

Nakon izvješća o kvorumu gdje je konstatirano kako se redovita Skupština može valjano održati, uslijedila je pozdravna riječ i riječi dobrodošlice predsjednice HKD ,,Napredak” Vitez, Gordane Mišković.

Više od 40 nazočnih članova je usvojilo sadržajno narativno izvješće za period 15.10.2020. godine do 15.11. 2021. godine. Usvojenim izvješćem su potvrđene, ali i pohvaljene brojne aktivnosti u organizaciji Napretka u Vitezu koji se posebno može pohvaliti brojnošću sekcija i aktivnih članova. Velikim brojem sekcija je otvorena mogućnost da Napretkova podružnica iz Viteza može organizirati sadržajan koncert koji će sadržavati i folklorni nastup, nastup tamburaša, harmonikaša, mažoretkinja, muške i ženske pjevačke skupine te drugih zabavnih orkestara koji se prema potrebama okupe. Naklada, predstavljanje knjiga, tribine, paneli, predavanja, predstave, izložbe i druge aktivnosti u sklopu kulturnih četvrtaka i drugih dana su manifestacije koje su također sadržajno predstavljene u narativnom izvješću.

Financijsko izvješće koje je predstavio Zoran Kupreškić i izvješće Nadzornog odbora, predstavljeno od strane Ante Zirduma za isti period su također jednoglasno usvojeni.

Potvrdom imenovanja tri nova člana, kao i razrješenjem dužnosti jednog od članova, UO HKD ,,Napredak” Vitez je omasovio svoje članstvo, što je na Skupštini također pohvaljeno zbog pomoći u budućem radu.

Prije završetka rada Skupštine predsjednica Gordana je uputila završne riječi, još jednom se zahvalila svima na dolasku, kao i onima koji daju nemjerljiv doprinos u radu Napretka kako bi podružnica uistinu bila kvalitetna i svojim aktivnostima sadržajna. Najavila je obilježavanje Sv. Nikole, duhovno predavanje, Božićni koncert, kao i predstavljanje knjige Ante Zirduma te druge aktivnosti do kraja godine.

Prethodni članakMladi sve više koriste psihoaktivne supstance, broj samoubojstava povećan
Sljedeći članakSutra zvanično počinje A1 liga za seniorke OKK Vitez