Održana promocija zbirke pjesama Sedamnaest osvita autora Ivana Volića

Općinski odbor Mladeži HDZ-a BiH Vitez i HKD „Napredak“ Vitez sinoć su organizirali promociju zbirke pjesama Sedamnaest osvita, autora Ivana Volića.

U punoj dvorani Kluba HKD „Napredak“ u Vitezu o pjesmama su govorili autor Ivan Volić i diplomirana komparatistica književnosti, djelatnica KŠC „Petar Barbarić“ Marija Marić- Mitrović. Nikola Šarić i Bojana Dimitrijević, članovi Mladeži HDZ BiH recitirali su poeziju, a cijelu promociju moderirala je Marina Alilović, tajnica OO M HDZ BiH Vitez.

„Hvala svima koji su organizirali promociju mojih pjesama u, slobodan sam kazati mom Vitezu, jer uvijek rado dolazim u ovaj grad te iz njega nosim lijepe uspomene“, kazao je nakon promocije autor Ivan Volić iz Travnika, koji obrazovanje ove akademske godine nastavlja u Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Glazbenim točkama promociju su dodatno uljepšali učenici Srednje glazbene škole „Jakov Gotovac“, a nakon službenog dijela druženje nazočnih i autora nastavljeno je prostorijama HKD „Napredak“ u Vitezu.