Održana promocija diplomanata i magistranata Sveučilišta “Vitez”

Na lijepoj svečanosti, radosti, sreće i emocija u Vitezu je u subotu održana promocija svršenih diplomanata i magistranata Sveučilišta/Univerziteta „Vitez“ iz Viteza.

Svečanost je održana u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra u Vitezu, a diplome akademskog zvanja diplomanata i magistranata šeste generacije ovoga Sveučilišta dobilo je 59 uspješnih studenata Fakulteta poslovne ekonomije, 8 Fakulteta zdravstvene njege, 22 Fakulteta pravnih nauka i 23 Fakulteta poslovne informatike. Uz prigodno obraćanje i čestitke uspješnim diplome je uručio rektor Sveučilišta/Univerziteta „Vitez, prof. dr. Mirko Puljić.

Prigodnim riječima diplomantima i magistrantima, i njihovim roditeljima uputili su i prorektor za nastavu prof.dr. Kadrija Hodžić, djelatnik resornog ministarstva Vlade Srednjobosanske županije, Zoran Matošević i županijski premijer, Tahir Lendo, koji je Sveučilište „Vitez označio srednjobosanskim brendom, svrstavši ga među najorganiziranije i najbolje visokoobrazovne ustanove u BiH.

Lijepoj svečanosti u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH, svojim nastupom doprinio je i Omladinski zbor iz Zenice pod ravnanjem maestra Miljenka Karovića.

Prethodni članakViteški Djedovi Božićnjaci na biciklima ponovno u akciji
Sljedeći članakNapretkov Božićni koncert održan u Vitezu