Održana konstituirajuća sjednica ŽO Mladeži HDZ BIH ŽSB

Nakon što je sredinom siječnja održao izbornu skupštinu srednjobosanski Županijski odbor Mladeži HDZ-a BiH održao je i konstituirajuću sjednicu na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Za predsjednika srednjobosanske Mladeži HDZ-a ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Goran Lulić, a za dopredsjednike Tomislav Soldo, Stipo Djak i Tanja Vujica. Tajnica ŽO Mladeži HDZ-a je Bojana Dimitrijević, a za rizničara je izabran Ivica Filipović.

“Mišljenja sam kako je novoizabrani Županijski odbor Mladeži jako kvalitetan i sigurno ćemo nastaviti još kvalitetnije raditi. Na konstituirajućoj sjednici smo raspravljali i o predstojećoj izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a BiH koja će biti održana koncem veljače u Mostaru te o planu i programu rada novog saziva naše županijske Mladeži”, rekao je za Fenu Goran Lulić, predsjednik srednjobosanskog Županijskog odbora Mladeži HDZ-a.

U ŽO HDZ-a iz reda Mladeži izabrani su Ivan Sajević i Ranko Marušić, a po funkciji kao predsjednik u seniorski odbor HDZ BIH ŽSB ulazi Goran Lulić, priopćeno je danas iz Ureda za informiranje tog odbora.