Održana izborna Skupština Ragbi lige klub FIS Vitez i Ragbi lige saveza BiH

Nakon što su u veljači održane Izborne Skupštine Ragbi liga klub FIS, Vitez i Ragbi liga saveza BiH u subotu su na konstituirajućim sjednicama u Vitezu potvrđena imenovanja izabranih dužnosti za mandat od naredne četiri godine.

Tako da će predsjednik kluba biti Danijel Vrebac, dugogodišnji trener i izbornik reprezentacije BiH. a predsjednik Saveza, Goran Marjanović iz Banja Luke. Usvojen je Plan i program rada, te strategija razvoja ragbi lige u BiH. Težište je dato na radu sa djecom u Ragbi školama, te ponovno aktiviranje klubova Borac i Čelični Veprovi iz Banja Luke koji bi uz aktivni RLK FIS Vitez trebali biti okosnica ovoga atraktivnog sporta. 

Također, u ponedjeljak su članovi predsjedništva ragbi kluba, saveza i ragbi prijatelji iz Zenice, a u povodu 51 godine ragbija u BiH, posjetili grob nedavno preminulog dr Boška Kukolja u Kninu.

 Pokojni dr Boško Kukolj je bio dugo godina predsjednik Ragbi saveza BiH, a zadnjih godina života član Ragbi liga klub FIS i dopredsjednik Ragbi liga saveza BiH.