ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA Mladeži HDZ BiH ŽSB, Goran Pejaković novi predsjednik

Goran Pejaković iz Travnika novi je predsjednik Mladeži HDZ BIH Županije Središnja Bosna. Odluka je ovo novog saziva Županijskog odbora koji je izabran na VI Izbornoj skupštini održanoj u petak u Franšiznom centru u Vitezu.

Ukupno 187 izaslanika iz 11 općina izabralo je sljedeći saziv ŽO: Lucija Pavlović, Bojan Petrović, Dario Plavčić, Ivan Marinić, Ivo Davidović, Dario Grgić, Katarina Bošnjak, Miroslav Jakešević, Ana Tolo Ivičević, Ivona Komšić, Sandra Galić, Tanja Bradara, Boris Bilić, Ivan Brkan, Sanja Božić, Danijel Blažević, Goran Pejaković, Josip Antičević, Tijana Barnjak, Marin Novaković, Ivan Šafradin, Stjepan Alilović, Marina Alilović.

Goran Lulić, dosadašnji predsjednik u dva mandata, u emotivnom se govoru prethodno oprostio od Županijskog odbora, ali i svog djelovanja unutar Mladeži predstavivši i Izvješće o radu koje je Skupština jednoglasno usvojila. Osim kratkog presjeka svih aktivnosti od kojih je posebno izdvojio kulturnu manifestaciju Hrvatsko proljeće Središnje Bosne, Lulić se pohvalio i odličnom suradnjom sa seniorima kao i činjenicom da Mladež nikad nije bila zastupljenija u tijelima stranke kao i općinskim vijećima. Naime, 36 % svih izabranih vijećnika HDZ-a BiH na razini Županije dolazi iz redova Mladeži.

Skupštini je nazočilo i mnogobrojno izaslanstvo stranke predvođeno predsjednikom Federacije BiH i dopredsjednikom stranke Marinkom Čavarom, osim kojega su govore podrške na Skupštini uputili i predsjednik ŽO HDZ BIH ŽSB i ministar u Vladi ŽSB Nikola Grubešić te predsjednik županijskog Kluba utemeljitelja Anto Spajić.

Goran Pejaković, (1988.), magistar je ekonomije i obnaša dužnost zamjenika ravnatelja Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj.

Prethodni članakVitez: U dvije godine škole izgubile 11 odjeljenja
Sljedeći članakWigemarkova izjava nije u skladu s Prijedlogom rezolucije Europskog parlamenta