Održana I. redovita sjednica OO Mladeži HDZ BIH Vitez

U srijedu navečer, 1. kolovoza, održana je prva redovita sjednica novog saziva Općinskog odbora Mladeži HDZ BIH Vitez.

Prema odluci sa Izborne skupštine Mladeži OO HDZ BIH Vitez, održanoj koncem srpnja, u Općinski odbor su imenovani članovi iz temeljnih ogranaka Grgino polje i Krčevine.

Nakon imenovanja novih članova usvojen je i Poslovnik o radu OO M HDZ BIH Vitez, nakon čega se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji, s posebnim naglaskom na područje općine Vitez.

Sinoć je donesena i
i osvojila prvo mjesto, a donesena je i odluka o prijavi ekipe Mladeži na malonogometnom odluka o formiranju Temeljnih ogranaka Mladeži HDZ BIH na području općine Vitez, a raspravljalo se i o određenim projektima koji bi mogli biti realizirani do konca godine. Najavljeno je kako će se već sredinom listopada započeti s planiranjem Plana i programa rada Mladeži OO HDZ BIH Vitez za 2013. godinu.

Mladež HDZ BIH Vitez će u subotu, zajedno s ostalim Općinskim organizacijama Mladeži iz Središnje Bosne, put Međugorja, na Međunarodni susret mladih „Mladifest”, koji se svake godine organizira od 31. srpnja do 6. kolovoza.

Posebene čestitke upućene su ekipi Mladeži OO HDZ BIH Vitez koja je nastupila na turniru ulične košarke u Rami turniru „Feniks”, koji će sredinom kolovoza biti održan u Malom Mošunju.