Održana 7. sjednica OO HDZ BIH Vitez s Klubom vijećnika

Općinski odbor (OO) HDZ-a BIH Vitez održao je sinoć, u dvorani Općinskog vijeća (OV) Vitez, svoju 7. redovitu sjednicu, proširenu s Klubom vijećnika HDZ BIH u OV Vitez.

Na sjednici je usvojeno financijsko izvješće OO HDZ BIH Vitez za period od 1. travnja do 30. lipnja 2013. godine, a imenovani su i odbori OO HDZ BIH Vitez.

„Sjednica je potrajala nešto više od četiri sata i najviše vremena smo odvojili na točku koja se ticala priprema za sjednicu OV Vitez. Primjetno je nezadovoljstvo ponuđenim prijedlogom rebalansa proračuna, te vjerujemo kako će se u okviru mogućnosti neke stavke doraditi. Također, na sjednici smo otvorili i neka druga značajna pitanja, među kojima posebno pitanje vodoopskrbe, koje je sasvim sigurno gorući problem. Iz općinskih službi očekujemo i informaciju u kojoj je fazi rekonstrukcija nogometnog stadiona”, rekao je za Fenu predsjednik OO HDZ BIH Vitez, Boris Marjanović.

Iz OO HDZ BIH Vitez naglasili su kako će inzistirati na provođenju zaključaka s tematske sjednice OV Vitez na temu vodoopskrbe, koja je održana još u svibnju. U priopćenju za javnost još se ističe kako se daje potpora košarkašima Viteza za ulazak u Premier ligu BiH te da će vijećnici HDZ BIH Vitez u sklopu rebalansa proračuna tražiti potporu za HOKK Vitez.