Održana 30. sjednica OO HDZ 1990 Vitez

Općinski odbor (OO) HDZ 1990 Vitez održao je svoju 30. redovitu sjednicu na kojoj je, pored aktualne političke situacije i priprema za 7. sjednicu Središnjeg odbora HDZ 1990 koja se održava u Orašju, u subotu 25. svibnja ove godine, razgovarano i o vrlo važnom pitanju za općinu Vitez, a tiče se aktualne problematike po pitanju vodoopskrbe, priopćeno je danas iz ove stranke.

Nakon opsežne rasprave zaključeno je da će OO HDZ 1990 Vitez inicirati održavanje javne rasprave po pitanju vodoopskrbe na općini Vitez kako bi se razjasnile sve nedoumice kojih je u zadnje vrijeme sve više, a sve s ciljem rješavanja ovoga problema koji već postaje i političko pitanje, navodi se u priopćenju.

U priopćenju se navodi kako će HDZ 1990 Vitez putem svojih vijećnika u Općinskom vijeću Vitez inicirati i donošenje odluke o povoljnom kreditnom zaduženju u svrhu rekonstrukcije postojeće vodovodne i kanalizacijske mrže na općini Vitez, a u sklopu pomenute inicijative tražit će se i otvaranje pitanja projekta vodovoda „Plava voda” kako bi se također razjasnile sve postojeće nedoumice vezane za ovaj projekt.