Održana 28. sjednica OV Vitez

Općinsko vijeće Vitez na današnjoj sjednici u Vitezu usvojilo je izvješće o poslovanju JP Radio Vitez za proteklu i plan i program aktivnosti za 2011. godinu.

Vijećnici su razmatrali izvješće o izvršenju proračuna općine Vitez za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2011. godine, međutim nakon rasprave dogovoreno je kako će se ovoga puta ista tretirati kao informacija, a ne izvješće.

Zadužena je i nadležna općinska služba da uradi analizu prihodovne strane proračuna i mjera za kvalitetnije punjenje proračuna općine Vitez, koje su usvojene sredinom godine, te da se na nekoj od narednih sjednica ova točka razmatra kao izvješće.

Na dnevnom redu današnje sjednice bile su i informacije o stanju u poljoprivredi i oblasti šumarstva, kao i o radu osnovnih i srednjih škola na području općine Vitez.

Vijećnici su jednoglasno usvojili sve ostale točke, među kojima prijedlog odluke o izmjeni i dopuni regulacionog plana Poslovnog centra 96-2 Vitez, kao i prijedlog odluke o usvajanju i provođenju izmjena i dopuna regulacionog plana “Centar I” Vitez.