Održana 24. Tradicionalna akcija “Pješačenjem do zdravlja”

U nedjelju 21.04.2024.godine održana je 24. Tradicionalna akcija “Pješačenjem do zdravlja” u organizaciji HPD Vitez i Ekološke udruge “Kremenik” Vitez.

Unatoč lošoj vremenskoj prognozi, uspjelo se okupiti pedesetak hodača. Tu su nam bili i prijatelji iz Baške Vode (Sveti Ilija – Baška Voda), Bugojna (HPD Stožer), Busovače (PD Tim), Gornjeg Vakufa – Uskoplja (UP Raduša), Novog Travnika (PD Kuk) i Nove Bile (HPD Sveti Duh).

Svi zajedno uživali smo u prekrasnoj prirodi, planinarskom grahu i čaju, roštilju, družeći se uz laganu glazbu a posebno su bile zanimljive igre koje je naše društvo priredilo za malu djecu, a kasnije i za odrasle.

Ekološka udruga “Kremenik” Vitez koja je inače sve ove godine suorganizator našeg tradicionalnog pješačenja do zdravlja nagradila je svu djecu koja su sudjelovala u natjecanjima i to sve zahvaljujući donatorima i sponzorima ove manifestacije. Veliko hvala sponzorima i donatorima jer su nam omogućili i da nagradimo najbrojniju obitelj na pohodu, te najstarijeg i najmlađeg sudionika pješačenja, hvala i Gorska služba spašavanja Vitez koji su i ove godine bili s nama.

Zahvaljujemo se svim našim članovima koji su na bilo koji način pomogli da akcija bude uspješna i na taj način smo pokazali, kako zajedničkim radom smo odlični domaćini.

Svima šaljemo tople pozdrave i vedro do sljedećeg susreta-poručili su organizatori!