Održan tradicionalni božićni turnir Stolnoteniskog kluba “CM” Vitez

Ove godine u nešto promijenjenom obliku zbog epidemioloških mjera koje su na snazi, održan je tradicionalni božićni turnir Stolnoteniskog kluba “CM” Vitez.

Dvije kategorije “Mladi” i “Stari” međusobno su ukrstili rekete.

“Ograničili smo broj prijava na 24, koji su i otpočeli natjecanje u 6 skupina. Nakon uzbudljivih mečeva po skupinama i nekoliko prijatnih iznenađenja, najbolji su nastavili natjecanje “KO” sustavom do pobjednika”, poručili su iz STK “CM” Vitez.

Najviše hrabrosti i umijeća pokazao je David Zrnić, koji je u finalu pobijedio Stjepana Marića rezultatom 3:0 i okitio se zlatnom medaljom. Porazom u finalu, Stjepan je obranio srebro osvojeno na 5. božićnom turniru.

Mirko Milošević i Nenad Ćosić podijelili su 3.mjesto, kao i prošle godine, s tim da je ovo Mirku 5. brončana medalja s božićnih turnira. Za vjernost i redovitost dolaska na termine rekreativaca, simboličnom zlatnom medaljom okitio se Bernard Velte.

Petero mladih članova STK “CM” Vitez (Sofija, Filip, Luka, Lovro i Mario) odigrali su poseban turnir, bez natjecateljskog presinga i na kraju SVI pobijedili.

“Kompletno natjecanje je bilo pod dirigentskog palicom Marka Bobaša, te mu se ovim putem iskreno zahvaljujemo. Čestitamo pobjedniku i osvajačima medalja, a posebice našim mladim članovima. Na koncu, zahvaljujemo se veteranima/rekreativcima na cjelokupnoj potpori u organizaciji turnira, te roditeljima naših članova. Radujmo se u susret Božiću”, poruka je STK “CM” Vitez.