Održan šesti po redu Memorijalni pohod “Darijan Šarac”

Više od 70 planinara i ljubitelja prirode iz Viteza, Busovače i Travnika, zajedno s prijateljima iz Knjaževca – Republika Srbija (PD “Babin zub”), predvođenim heroinom Sandrom Živković i ispraćeni od strane obitelji pokojnog Darijana Šarca, uspješno je prepješačilo dionicu Vitez – Liskovina – Zabrđe – Zaselje!

Viteški planinari već šestu godinu zaredom okupljaju se u znak sjećanja na prerano preminulog Darijana Šarca kao i širenju plemenite ideje doniranja organa.

Hvala svima koji su se okupili na Gradskom trgu, hvala članovima UDiT, koji su nas ispratili iz Viteza, svima koji su uspješno pješačili, UG Zabrđe, koji su nas i ovoga puta divno dočekali, kao i svima onima koji su pomogli da 6. Memorijalni pohod Darijan Šarac završi uspješno poručili su rganizatori: HPD Vitez i UDiT KSB.

9. rujna od 15: sati Vitežani su mogli na gradskom trgu posjetiti štand Udruge dijaliziranih i transplantiranih KSB te na licu mjesta se informirati o temi darivanja organa, te iskoristiti mogućnost i potpisati Donirsku karticu.

Ovom prigodom uređena je i okolica, kao i sam Planinarski dom. Hvala svima koji su sudjelovali u ovim akcijama poručili su iz HPD Vitez!

Opća planinarska škola, u organizaciji HPD Vitez, nastavljena je praktičnom obukom na Via ferati, Oštri kamen. Praktični dio nastave izvodio je Dragan Piliškić.

Prethodni članakRadoje Vidović novi predsjednik ŽO HDZ BIH ŽSB
Sljedeći članakDvadeset peta godišnjica osnivanja PPN Vitezovi