Održan sastanak rukovodstva Općine Vitez i mjesnih zajednica

Rukovodstvo Općine Vitez, predvođeno Općinskim načelnikom, Advanom Akeljićem i predsjednikom Općinskog vijeća, Tomislavom Bošnjakom Matićem, uz pomoćnike načelnika održalo je sastanak s predsjednicima i zamjenicima predsjednika svih 17 mjesnih zajednica (MZ) na području općine Vitez.

To je bio prvi zajednički sastanak u ovoj godini, a ujedno i prvi sastanak novoizabranih predstavnika mjesnih zajednica poslije provedenih izbora.

Čestitajući izabranim članovima MZ-a općinsko ruikovodstvo upoznalo ih je o budućoj suradnji i komunikaciji između Općine i MZ-a, kao i određenim projektima i mogućnostima realizacije istih.

Naglasak je stavljen na tešku financijsku situaciju u proračunu, što za sobom povlači realno i objektivno planiranje budućih projekata po mjesnim zajednicama.

Na sastanku je bilo i kritika kao i pohvala za dosadašnji rad, a sve u cilju da se uspostavi što bolja dvosmjerna komunikacija i zadovoljstvo krajnjih korisnika tj. građana.
Izneseni su i određeni prijedlozi koje će nadležne službe razmotriti i eventualno dati u daljnju proceduru. Dogovoren je termin i za budući zajednički sastanak, a načelnik i predstavnici službi kazali su kako su svakodnevno na raspolaganju predstavnicima mjesnih zajednica.

Prethodni članakRadnici PS “Vitezit” danas prekinuli štrajk
Sljedeći članakOd ponedjeljka nastavak besplatnog predškolskog programa “Vrtić za sve”