Održan sastanak Predsjedništva OO HDZ BIH Vitez i predsjednika HDZ BIH Dragana Čovića

U četvrtak navečer u Vitezu je održan sastanak predsjedništva Općinskog odbora HDZ-a BIH Vitez s predsjednikom HDZ-a BIH, Draganom Čovićem.

Na ovom sastanku govora je bilo o aktualnim problemima Vitežana, prije svega problemima vodoopskrbe i otpada, a članovi predsjedništva OO HDZ-a BIH Vitez izvijestili su predsjednika Čovića i o poteškoćama u Poslovnom sustavu Vitezit, kao i problemu vezanom za rekonstrukciju Gradskog stadiona u Vitezu. U razgovoru je istaknuto i nezadovoljstvo statusom Viteza na višim razinama vlasti, a posebno povratom sredstava od PDV-a.

U kratkim crtama prezentirano je i izvješće o radu OO HDZ-a BIH Vitez u proteklom periodu, gdje su naglašene aktivnosti koje su poduzete nakon što je poslije proteklih lokalnih izbora raspuštena općinska organizacija u Vitezu te je nakon novih unutarstranačkih izbora izabrana nova. U tom periodu viteški HDZ dobio je gotovo 300 novih članova, među kojima je više od 80% mladeži, zbog čega je dr. Čović izrazio posebno zadovoljstvo.

Predsjednik HDZ-a BIH, Dragan Čović, izvijestio je stranačke kolege o aktualnom političkom trenutku i izrazio spremnost podržati njihova nastojanja u rješavanju određenih poteškoća. Izrazio je i zadovoljstvo aktivnostima OO HDZ-a BIH Vitez i zaželio im da ustraju u zacrtanim ciljevima.

Predsjednik Čović iskoristio je priliku nogometašima Viteza zaželjeti pobjedu u subotu u Trebinju te nadu kako će i narednih godina biti stabilan premijerligaš.