Održan radni sastanak dr. Dragana Čovića sa gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom danas boravi u općini Vitez.

U Etno selu “Čardaci” održan je sastanak sa gradonačelnicima i načelnicima izabranim iz reda HDZ-a BiH. Riječ je o sada već ustaljenoj praksi održavanja radnih sastanaka na razne teme kako bi predstavnici lokalne vlasti bili u tijeku sa svim političkim događanjima, ali i kako bi imali priliku izravno komunicirati s predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti s višim razina a glede određene problematike vezane za njihove gradove i općine.

Tako je današnji domaćin, načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić predložio da osim aktualne problematike u svakoj općini današnja tema budu imovinsko-pravni odnosi u svjetlu novih zakonskih rješenja koja se glavnom odnose na problematiku građevinskog zemljišta piše Vecernji.ba.

Tim povodom, sastanku je nazočio i direktor Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović. Nakon Kupresa, Stoca, Mostara i Viteza sljedeći sastanak će biti u Orašju već početkom rujna a izaslanstvo HDZ-a BiH će danas odražati i sastanak s gospodarstvenicima te nazočiti obljetnici stranke u Kreševu.

Prethodni članakBugojno: Izaslanstvo HDZ-a BiH na 24. obljetnici stradanja i progona Hrvata
Sljedeći članakNovi Travnik: Ljubica Matošević – ravnateljica koja je za 3 godine preporodila Dječiji vrtić