Održan koncert Đorđa Balaševića u Mostaru

Prtoeklog vikenda na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru, pred više od deset tisuća obožavatelja nastupio je Đorđe Balašević, uz generalno sponzorstvo HT Eroneta.

Nakon osam godina stanke u Mostar je ponovno uplovio jedan od najvećih kantautora ovih prostora sa svojom Panonskom mornaricom.
Koncert pod nazivom ”Osmijeh se vratio u grad”, koji je simbolično nazvan po jednoj od Balaševićevih antologijskih pjesama, privukao je veliki broj Balaševićevih fanova iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

Balašević je u potpunosti održao obećanje dano pred ovaj veliko spektakl, kada je rekao da će pjevati sve dok publika to od njega bude tražila. Tako je i bilo, i koncert je potrajao više od tri sata.

Pjevajući svoje najveće hitove kao što su ”Katrin”, ”Hoću jednu malu garavu”, ”Ne lomite mi bagrenje”, ”Neki novi klinci”, kao i obično Balašević je između svake izvedbe zabavljao publiku skečevima, performansima i klasičnim stand up sekvencama, pruživši nezaboravan glazbeni doživljaj koji će Mostar još dugo pamtiti.