Održan koncert Đorđa Balaševića u Mostaru

Prtoeklog vikenda na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru, pred više od deset tisuća obožavatelja nastupio je Đorđe Balašević, uz generalno sponzorstvo HT Eroneta.

Nakon osam godina stanke u Mostar je ponovno uplovio jedan od najvećih kantautora ovih prostora sa svojom Panonskom mornaricom.
Koncert pod nazivom ”Osmijeh se vratio u grad”, koji je simbolično nazvan po jednoj od Balaševićevih antologijskih pjesama, privukao je veliki broj Balaševićevih fanova iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

Balašević je u potpunosti održao obećanje dano pred ovaj veliko spektakl, kada je rekao da će pjevati sve dok publika to od njega bude tražila. Tako je i bilo, i koncert je potrajao više od tri sata.

Pjevajući svoje najveće hitove kao što su ”Katrin”, ”Hoću jednu malu garavu”, ”Ne lomite mi bagrenje”, ”Neki novi klinci”, kao i obično Balašević je između svake izvedbe zabavljao publiku skečevima, performansima i klasičnim stand up sekvencama, pruživši nezaboravan glazbeni doživljaj koji će Mostar još dugo pamtiti.

Prethodni članakU ponedjeljak Vitez na Poljudu igra protiv Hajduka
Sljedeći članakZapočele prijave za malonogometni turnir “Uskoplje 2013”