Održan 3. tradicionalni memorijal “Vejsil Musakadić – Vesko”

Proteklog je vikenda na rijeci Lašvi na reviru “IP – OKO” održan 3. tradicionalni memorijal “Vejsil Musakadić – Vesko”.

Kiša i nevrijeme koje nitko u tolikoj mjeri nije očekivao nisu omeli one koji su izuzetno cijenili i poštovali, a i dan danas se s osmjehom na licu sjećaju Vejsila Musakadića – Veske, čovjeka koji je mnogo dao za razvoj ribolovnog sporta te za očuvanje i zaštitu čovjekove okoline. Vesko je ujedno bio i jedan od osnivača Udruženja sportskih ribolovaca “Busovača” i revira „IP OKO“ na rijeci Lašvi.

Na 3. tradicionalnom memorijalu “Vejsil Musakadić – Vesko” sudjelovalo je 11 ekipa u ekipnoj konkurenciji te 33 natjecatelja u pojedinačnoj konkurenciji.

Pobjedu je u ekipnoj konkurenciji odnio domaćin – USR “Busovača” iz Busovače, dok je najbolji u pojedinačnoj konkurenciji bio prošlogodišnji pobjednik Muamer Dautbegović iz USR “Bugojno”.

EKIPNI REZULTATI
1. USR “Busovača”
2. SRD “Fojnica”
3. SRD “Bugojno”

POJEDINAČNI REZULTATI
1. Dautbegović Muamer – SRD “Bugojno”
2. Ivica Krišto – USR “Busovača”
3. Filip Mirković – USR “Busovača”

Najdužu ribu na ovom memorijalu ulovio je Armin Plivčić iz Donjeg Vakufa – 470 mm.

Obitelj Musakadić najuspješnijim natjecateljima dodijelila je prigodne nagrade, a svi pobjednici su dobili medalje, pehare i diplome. Velikom broju prijatelja i ljubiteljima sportskog ribolova i svima onim koji su pomogli da se ovaj KUP uspješno održi domaćin je uručio zahvalnice.

Na kraju samog proglašenja i dodjele priznanja najuspješnijim, mušičari iz Bugojna uručili su predsjedniku USR „Busovača“ Ivici Tomičiću pehar, diplomu i knjigu za najboljeg organizatora i najgostoljubljivijeg domaćina s naglaskom da je USR „Busovača“ primjer u BiH od kojih mnogi trebaju učiti.