Odličan nastup stolnoteniskih klubova iz Viteza u Jablanici

U dvorani osnovne škole u Jablanici u organizaciji Stolnoteniskog kluba Hasspin Jablanica odigran je 5. Turnus 1 Lige BiH u stolnom tenisu.

Ekipa STK CM Vitez ostvarila je sve 3 pobjede i to protiv STK Stens Sarajevo (3/2), STK Stens 73 Cazin (3/2) i STK Mimoza Mrkonjić Grad (3/0 bez borbe).

S ove tri pobjede naš tim se učvrstio na 3. mjestu lige. Na današnjem turnusu pored našeg seniorskog državnog prvaka Ivana Bobaša i bivšeg juniorskog reprezentativca Igora Stjepića, nastupio je i Marko Bobaš koji je prošli tjedan napunio 12 godina. Marko je to zaslužio svojim radom i zalaganjem te mu u budućnosti želimo još puno uspjeha i napretka u nama dragom sportu. Čestitke momcima na pobjedi i jako dobroj igri poručili su iz STK CM iz Viteza.

Vitez je na turniru u Jablanici također predstavljao i STK Vitez gdje su zabiljezili odlicne rezultate. Nakon senzacionalne pobjede nad ekipom STAD iz Sarajeva ekipa STK Vitez pobijedila je i ekipu iz Mostara sa 3:0.

Haskić S.: Mandić Z. 3:2
Mehić M.: Soldo S. 3:1
Skopljak A.: Palameta S. 3:1

Nakon ove dvije pobjede osiguran je plasman među četiri najbolje ekipe pa smo sa ekipom Kreka iz Tuzle dali prednost mlađima, Burak Asmiru i Skopljak Adisu. Meč smo izgubili sa 3:0 ali smo bogatiji za još jedno iskustvo poručili su iz STK Vitez.

Prethodni članakPapin izaslanik boravit će u kući Gospina ukazanja
Sljedeći članakGKM Vitez i “Šmizle” otvorili Dane studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru