Odličan nastup BK Tempo, sjajni rezultati Karle Kustura i Dražena Akrapa

U organizaciji Brdsko biciklističkog kluba „Daj krug“ iz Bihaća i Biciklističkog saveza BiH, proteklog vikenda je u Bihaću održan MTB UP HILL Plješevica – Prvenstvo BiH u disciplini XCU-Premijer liga.

MTB UPHILL Plješevica (Uspon na Plješevicu), te XCO UTRKA Prvenstva BiH „Velika nagrada Bihaća“ bodovala se za Državno prvenstvo MTB XCU UP HILL i Premijer ligu BiH.

Članica BK „Tempo“ iz Viteza, 15-togodišnja Karla Kustura, u disciplini XCU UPHILL ELITE (žene), osvojila je odlično treće mjesto.

Drugog dana (nedjelja) XCO utrka Državnog prvenstva vozila se na kružnoj stazi Bihać – Zavalje, u dužini od 3,9 km, a fantastična Karla se opet popela na postolje i okitila broncom.

Inače, utrka u Bihaću, koja se vozila u subotu, za BK „Tempo“ iz Viteza bila je vrlo uspješna. Razlog tome je, kako ističu iz ovog Kluba, što imaju vozača, koji ozbiljno prijeti najjačoj kategoriji ELITE. Radi se od Draženu Akrapu, kojem je u Bihaću nedostajalo samo 11 sekundi do titule državnog prvaka.

U TOP 10 se plasirao i Bojan Bučar, a u nastavku donosimo pregled nastupa članova BK Tempo na subotnjim utrkama:

Dražen Akrap – Master A (srebro u generalnom plasmanu)

Bojan Bučar – Master A (9. u generalnom plasmanu)

Filip Đido – Elite/Seniori (5. u veoma jakoj kategoriji /12 u generalnom plasmanu )

Boris Prusac – Master B – (3. mjesto)

Toni Vrhovac – Juniori – (6. mjesto)

Petar Kustura – Kadet – (6. mjesto)

Grgur Babić – Hobby 2 – (2. mjesto, 11. u generalnom plasmanu)

Dragan Mandić – Hobby 2 – (5. mjesto)

Iz BK „Tempo“ posebno ističu uspjehe svojih članica, kako smo naveli, Karle Kusture, koja je osvojila treće i Nine Vidović, koja je osvojila četvrto mjesto, javlja Radio Vitez.

Dan kasnije, u Bihaću su boje BK Tempo branili samo Karla Kustura i njen godinu dana stariji brat Petar, koji su osvojili treće, odnosno četvrto mjesto.

Narednog vikenda održat će se utrka „XCM Hercegovina“. Organizator je BK „Mostar“, a utrka će se bodovati za Državno prvenstvo u disciplini Maraton. Vozit će se u Parku prirode Blidinje.

Prethodni članakIZBORI: Nova lica u borbi za vijeća, stari načelnici traže mandate, a evo koji odustaju…
Sljedeći članakPRIJAVITE SE: Ovoga tjedna započinje Ljetna škola glume Gradskog kazališta mladih Vitez