Odigrane nove utakmice Mininogometne lige Vitez 2020.

Vrlo zanimljiv mininogometni vikend je iza nas. Nove i iznimno kvalitetne utakmice odigrane su u okviru Mininogometne lige Vitez 2020., a na sportskim terenima Sportsko-rekreacijskog centra Romari u Vitezu. U nastavku donosimo tekstualni pregled utakmica.

SRC Romari – Caffe Era GWH Partnerinstalationen 5:10
Utakmica visokog tempa, po užasnom vremenu i temperaturi višoj od 30°C. Momci iz Romaria su pružili dobar otpor favoritu u ovoj utakmici, koji je ipak na kraju slavio visokim rezultatom. Golove su postigli David Lucić (3) i Marko Garić (2) za Romari, Brljak (3) Zukan (2), Petak (2), Baručija (2) i Latić za Eru.

Ecos TiOil – AMSDA Joško company
Utakmica je odgođena na zahtjev ekipe AMSDA Joško company. Novi termin utakmice bit će naknadno određen.

Caffe Era GWH Partnerinstalationen – Kristal 2:2
„Ljepotica dana“ odigrana je u 18 sati. Kristal je odlično otvorio utakmicu i brzo poveo golom raspoloženog Gorana Radoša. Ubrzo je izjednačio Zukan prelijepim solo prodorom. Svojim drugim golom Radoš ponovo dovodi Kristal u vodstvo. Baručija, vodeći strijelac lige, poravnava rezultata na 2:2. Samo minutu prije kraja Kristal ima sve u svojim rukama. Baručija rukom sprječava pogodak Kristala, dobiva crveni karton, a Radoš uzima loptu i izvodi penal. Na njegovu žalost na visini zadatka je bio Čakić koji vrhunski brani i odbija loptu do Tonija Đotle koji umjesto praznog gola pogađa stativu.

Kakanj – Općina Dobretići 3:0
Utakmica puna taktičkog nadmudrivanja i discipliniranih obrana. Ipak, jednu nesmotrenost obrane dobretićana koristi Berbić i dovodi svoju ekipu u vodstvo. Dugo je na semaforu stajao rezultat 1:0, a onda Dobretići uvode igrača-golmana. Ova igra im se nije isplatila protiv odlične obrane Kaknja, te Elmin Škulj postiže dva lagana gola za konačnih 3:0.

SRC Romari – Kristal 2:5
Viteški obračun je završio slavljem Kristala. Mladići iz Romaria su pružili vrhunsku partiju, ali bez rezervnih igrača nisu mogli ugroziti Kristal. Golove su postigli Nakić, Franjić, J. Đotlo i T. Đotlo (2) za Kristal, Garić i Alilović za SRC Romari.

Sudački par Žilić – Serdarević sudili su utakmice bez ijedne greške.

Na tablici Caffe Era Partnerinstalationen ponovo preuzima prvo mjesto, sa utakmicom više od Ecos TiOila, Kristal je na trećem mjestu, sa utakmicom više od Kaknja koji je četvrti. Slijede 5. GMS Sport, 6. AMSDA Joško company, 7. SRC Romari, 8. Općina Dobretići.

Na listi strijelaca vodi Amir Baručija (Era Partnerinst.) sa 9 golova, Sabahudin Petak (Era Partnerinst.) je drugi sa 6 postignutih golova, slijede igrači sa po 5 golova: Admir Zukan (Era Partnerinst.), Armin Brljak (Era Partnerinst.) i Josip Đotlo (Kristal).

Sljedeći vikend se ne igraju utakmice zbog zauzetosti terena.

Prethodni članakDragan Primorac: Virus nije oslabio, nego je drugačija klima i organizam drugačije reagira
Sljedeći članakU Federaciji BiH testirano 936 uzoraka, 97 pozitivno na COVID-19