ODGOĐENA utakmica HKK Vitez-KK Posušje zbog neriješenog grijanja!

Utakmica 10. kola A1 košarkaške lige Herceg-Bosna, koja je trebala biti sportska poslastica, a u kojoj su se trebali sastati HOKK “Vitez” i KK “Posušje” je odgođena, jer uslijed neriješenog grijanja u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez iz Košarkaškog saveza Herrceg Bosna poslana je obavijest kako utakmica ne može biti odigrana.

Datum odigravanja utakmice biti će naknadno dogovoren.

“Ovim putem se ispričavamo svim svojim simpatizerima u ime onih koji su odgovorni za nedostatak grijanja u Gradskoj sportskoj dvorani, te za sve neugodnosti koji su doživjeli gledatelji prilikom posjete “ledenoj dvorani” gledajući dvoranske sportove u hladnim mjesecima”, priopćeno je iz HOKK “Vitez”.

U neformalnom razgovoru od općinskog načelnika smo doznali kako je izvođač radova grijanja GSD Vitez već nekoliko puta prekršio dogovorene rokove o završetku radova. Ekipa vitez.info portala je svjedočila i nazočila razgovoru općinskog načelnika i predstavnika izvođača radova, obavljenom 18.11. 2011. godine, kada je predstavnik izvođača priznao da je radove trebao završiti prije odigravanja All Star susreta KS Herceg Bosna (subota, 19.11. 2011. op.a.), ali da radovi neće biti završeni do konca studenog 2011. Kako se dalje razvijala situacija nemamo službenih informacija.

Bilo kako bilo, problem grijanja dvorane, čija je izgradnja koštala “k’o svetog Petra maslo”, nije riješen, usprkos činjenici kako je ovo treća zima u koju se ulazi nakon otvorenja dvorane.

Tako smo već treću godinu svjedoci konstantnog odgađanja domaćih susreta naših sportskih kolektiva koji koriste GSD Vitez.Jednako tako, svakodnevno dobivamo informacije kako je velik broj mladih sportašica i sportaša koji treniraju u GSD Vitez ima ozbiljnih zdravstvenih poteškoća zbog velikih minusa u dvorani.

Za neki drugi put ćemo ostaviti elaborat o utrošenim novcima poreznih obveznika u izgradnju GSD Vitez, zatim svih propusta koji su načinjeni tijekom same izgradnje dvorane, kao i nakon toga.

Iskoristit ćemo priliku apelirati na nadležne općinske službe da se napokon pozabave rješavanjem ovoga problema, kao i na Sportski savez općine Vitez da se zauzme za rješavanje ovoga velikog problema viteškog sporta.

Ovim putem pozivamo i vas cijenjeni posjetitelji vitez.info portala da date svoj sud i promišljanje o ovom pitanju. Ako smatrate da je neriješeno grijanje u GSD Vitez problem stavite “lajk”, a budite slobodni napisati i komentar.