Odgođena utakmica Branitelja i Viteza – Iz NK ‘Vitez’ pozivaju navijače na gostovanja!

Utakmica 20. kola Prve nogometne lige između nogometaša Branitelja i Viteza, koja je danas trebana igrati u Mostaru, odgođena je zbog nevremena. Jak vjetar i bura uvjetovali su odgađanje ovoga susreta, što sasvim sigurno ne odgovara nogometašima Viteza, koji su još u subotu otputovali za Mostar, gdje su i prenoćili kako bi spremni dočekali ogled.

Susret bi mogao biti odigran u srijedu, 10. ili 17. travnja, ali točna informacija trebala bi biti poznata tijekom pondejeljka.

“Na našu žalost utakmica je odgođena, uvjeti su bili nemogući za igranje. Našem klubu su potrebni navijači više nego ikad. Sada u srijedu ili u iduću srijedu, još se ne zna točno, igramo protiv Branitelja. Uprava kluba je prepoznala trenutak i spremni smo organizirati odlazak naših navijača koji budu željeli ići na ovo gostovanje, ali i svako naredno. Pozivamo naše navijače da na vrijeme jave broj zaonteresiranih za odlazak kako bismo mogli javiti protivničkom klubu, da bi najavili policiji dolazak navijača”, rekao je za portal vitez.info trener NK “Vitez”, Valentin Plavčić, kojega smo kontaktirali tijekom dana.