Odbojkaški savez SBK/KSB potpisao sponzorski ugovor s GMS sport Vitez

Economic

U ponedjeljak, 12.ožujka u prostorijama Shopping Centra GMS u Vitezu potpisan je sponzorski ugovor između Odbojkaškog saveza SBK/KSB i GMS sport Vitez za sezonu 2018/2019.

- REKLAMA -

Ugovor su potpisali Predsjednik Odbojkaškog saveza SBK/KSB Dejan Rajić i direktor GMS sport Sanjin Zirdum.

„Zadovoljan sam zbog potpisivanja ugovora koji predstavlja dobru osnovu za stvaranje boljih uvjeta rada i razvoj odbojkaškog sporta na području Srednjobosanskog kantona. Drago mi je da je gospodin Zirdum prepoznao kvalitetu i napore koje ulaže Odbojkaški savez SBK/KSB u edukaciju djece i masovnije uključivanje u sport. Odbojkaška liga SBK/KSB broji 15 klubova iz 12 gradova sa 700 licenciranih igračica“, rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza SBK/KSB Dejan Rajić.

Zadovoljstvo novom suradnjom izrazio je i direktor GMS sport Vitez, Sanjin Zirdum: „GMS sport je dugi niz godina prisutan na tržištu BiH kao ovlašteni zastupnik branda JOMA koji nudi svu opremu za sportske kolektive (trenirke, dresove, torbe i dr.), te renomirane svjetske brendove Wilson i Mikasa zadužene za odbojkaške lopte za sve uzrasne kategorije. S obzirom na to da smo marketinške aktivnosti usmjerili u podršku sportu, smatram da je ovo fantastična prilika za početak suradnje“.

Akcijski katalog