Odbojkašice Viteza uvjerljive protiv Busovače

Jučer, 13. ožujka 2016. godine, u Busovači je odigran susret 13. kola 1. federalne lige za žene. Odbojkašice Odbojkaškog kluba “Vitez” gostovale su u Busovači i slavile sa 0:3 protiv istoimenog kluba.

“Ekipa Busovače se pokazala kao vrlo žilava i borbena, te su nakon izgubljenog prvog seta drugi i treći zaigrale požrtvovno, ali ni sve to nije bilo dovoljno da naša pobjeda bude prilično uvjerljiva. S ovom pobjedom smo osvojili bodove koji nas drže na vrhu prvenstvene ljestvice naše grupe, čime smo potvrdili naslov prvaka u grupi i plasman u razigravanje za viši rang, bez obzir na ishod utakmica posljednjeg kola. Tu utakmicu igramo doma protiv OK „ILIJAŠ“ iz Ilijaša, 19. ožujka 2016.”, izjavila je za Vitez.info portal Elizabeta Križanac, direktorica kluba.

Protekli vikend svoje utakmice su odigrale i mlađe selekcije Odbojkaškog kluba “Vitez”:

“Naše omladinke su ovaj vikend odigrale osmo kolo u nastavku natjecanja Omladinske odbojkaške lige KSB/SBK, protiv OK „SLOGA“ iz Uskoplja i pobijedili sa 2:0 u setovima u kategorijama juniorki, kadetkinja i pionirki, čime smo zadržali vrh prvenstvene ljestvice. Sljedeću utakmicu naše omladinke igraju protiv OK „VICTORY“ iz Novog Travnika, 20. 3. 2016. (nedjelja).”