Odbojkašice Viteza sezonu završile pobjedom

Odbojkaški klub Vitez, uprkos mnogobrojnim problemima, koji su ih pratili tijekom cijele sezone, uspjela privesti kraju i ovaj dio natjecanja u Super ligi Federacije BiH.

Utakmica između ŽOK Žepče i OK VITEZ završena je rezultatom 0:3 te pobjeda Vitežanki nije dovedena u pitanje niti u jednom trenutku.

Uz mnoštvo uspona, ali i padova, lijepih i ne baš lijepih trenutaka, dale smo sve od sebe i završile na 6. mjestu tabele. Mogle smo bolje, jer smo imale pobjede i protiv prve dvije ekipe naše lige, samo se nisu poklopili svi faktori koji su nas dugi niz godina uvijek držali u samom vrhu. Nema mjesta lošim emocijama i žaljenju jer smo kao vrlo mlada ekipa učinili mnogo.

O daljnjem sistemu natjecanja ćemo još neko vrijeme odlučivati jer će naše maturantice i djevojke koje završavaju fakultet graditi svoju budućnost dalje od sporta te im ovom prilikom svima želimo mnogo sreće i uspjeha.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora koji nas uvijek nesebično podržavaju pa se nadamo i ubuduće dobroj saradnji i velikim zajedničkim uspjesima zaključili su u OK Vitez.