Odbojkašice Viteza postale Prvaci omladinske odbojkaške lige KSB

U subotu, 22. 4. 2017. godine, u Novom Travniku je odigran finalni turnir za prvaka Omladinske odbojkaške lige KSB u kategoriji kadetkinja, u kojem su pored ekipe OK Vitez sudjelovale još i ekipe OK „ISKRA“ iz Bugojna, OK „VICTORY“ iz Novog Travnika i OK „ARABY“ iz Kaknja.

OK Vitez je obje utakmice i polufinale protiv OK „ISKRA“ i finalne protiv OK „ARABY“ ostvarili ubjedljive pobjede od 2:0 u setovima, čime su zvanično postali Prvaci Omladinske odbojkaške lige KSB u kategoriji kadetkinja (u okviru ove lige se natječe 10 klubova), čime su ujedno obranili naslov prvaka iz protekle sezone.

Posebna priznanja

Odbojkašice Viteza tri igračice dobile posebna priznanja, Barbara Bonić-najbolja igračica, Marija Petrović-najbolji bloker i Marija Žabić-najbolji libero.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje ovog lijepog i atraktivnog sporta da dođu u Gradsku sportsku doranu u Vitezu u subotu 29. 4. 2017. od 10,30 sati, kada će početi završni turnir Omladinske odbojkaške lige KSB u kategoriji juniorki, u kojoj također branimo naslov prvaka iz preotekle sezone.

Prethodni članakVitežani slavili svog nebeskog zaštitnika
Sljedeći članakJosip Pandža pomoćnik Dušku Vujoševiću u reprezentaciji BiH