Odbojkašice Viteza pobjedom u Goraždu zaključile odličnu sezonu!

Odbojkašice Viteza ostvarile su vrijednu gostujuću pobjedu u Goraždu. Naime, u okviru osamnaestoga kola Superlige Federacije BiH za žene Vitežanke su svladale OK “Goražde” rezultatom 1:3 u setovima (25:20, 21:25, 18:25 i 18:25). Ovo je bilo ujedno i posljednje kolo ove sezone, a Vitežanke su u prvoj sezoni igranja Superlige F BiH završile na odličnom trećem mjestu. 

“U utakmicu su bolje ušle domaće igračice pa su tako i dobile prvi set, nakon čega smo se mi vratili potpuno u igru i držali bodovnu razliku koju smo stekli tijekom svakog pojedinačnog seta do kraja utakmice. Tako smo ostvarili novu pobjedu koja nam osigurava visoko treće mjesto na ljestvici. Ovim putem se zahvaljujemo svim ljubiteljima sporta i simpatizerima kluba koji su nas bodrili tijekom cijele sezone, te smo ispunili zadati cilj s početka, a to je ostanak u Superligi Federacije BiH za žene i to na visokom trećem mjestu. Nadamo se da će u narednoj sezoni biti i više simpatizera i navijača, a razlog tomu je da ćemo pokušati osvojiti prvo mjesto i tako ostvariti plasman u Premijer ligu BiH”, rekao je za portal vitez.info trener ŽOK “Vitez”, Zdravko Križanac.

Omladinske selekcije ŽOK “Vitez” (djevojčice, kadetkinje i juniorke) odigrale su utakmice desetog kola Lige Županije Središnja Bosna, 13. travnja, te ugostile sastav Busovače i zabilježile pobjede u kategorijama juniorki i kadetkinja s uvjerljivih 2:0 po setovima, a djevojčice su izgubile s 1:2 u setovima. Nakon ovoga kola sve omladinske selekcije ŽOK “Vitez” drže vodeće pozicije na svim prvenstvenim ljestvicama. Naredna utakmica omladinskih selekcija ŽOK “Vitez” je 20./21. travnja u gostima, protiv OK “Jajce-Nansen”.