BRAVO: Odbojkašice Viteza izborile nastup u Super ligi FBiH

U četvrtak, 7. travnja 2016. godine, dio velikog pobjedničkog tima Odbojkaškog kluba “Vitez” primila je u posjet Katica Čerkez, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB, i čestitala viteškom klubu na suverenom osvajanju prvog mjesta u Prvoj ženskoj ligi FBiH za 2015./2016. godinu, kao i plasman u Super ligu FBiH za sljedeću sezonu.

Također, ministrica Čerkez je ovom prilikom obećala još veću potporu ovom uspješnom sportskom kolektivu u prestižnom natjecanju na federalnoj razini.

Ova posjeta bila je jedinstvena prilika da članovi Odbojkaškog kluba “Vitez”, predvođeni predsjednicom Elizabetom Križanac, uruče ministrici Čerkez zahvalnicu za nesebičnu potporu u radu kluba.

“Ovim se putem zahvaljujemo gđi Čerkez što je izdvojila dio svog vremena za druženje s našim predstavnicima, a svakako smo zahvalni i na potpori koje je ovo ministarstvo na čelu s gđom Čerkez do sada davalo klubu, i nadamo se da će ubuduće potpora biti i veća, s obzirom na to da smo pokazali zavidne rezultate u proteklom periodu, a namjera nam je da rezultati u buduće budu i bolji”, istaknula je za Vitez.info portal Elizabeta Križanac, predsjednica kluba.