Od travnja Telemach na novim tržištima

telemachUspješno realiziranim udruženjem poduzeća Telemach s poduzećem ART-NET u travnju ove godine dodatno se ojačava struktura poduzeća Telemach i još jednom potvrđuje razvojna orijentacija na tržištu Bosne i Hercegovine.

Poduzeće Telemach je nastalo udruženjem kablovskih operatera na području BiH – BH Cabelnet, GlobalNet i Elob iz Sarajeva, Monet iz Mostara, te Telekabel iz Zenice. Telemach je u vlasništvu britanskog investicionog fonda Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacijskih poduzeća širom Europe. U Bosni i Hercegovini Telemach je poznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućuju nove, unaprijeđene servise bazirane na suvremenim tehnologijama.
Poduzeće Telemach će u narednom periodu svim pretplatnicima pružatelja telekomunikacijskih usluga ART-NET unaprijediti postojeću ponudu. Udruženje podrazumijeva i dodatna infrastrukturna ulaganja, što će u konačnici, kroz nekoliko mjeseci rezultirati kvalitetnijom ponudom po pristupačnim cijenama. Od 1.4. usluge Telemacha biti će postupno dostupne na područjima Kiseljaka, Viteza, Travnika i Busovače, dok će dostupnost usluga Telemacha u ostalim gradovima biti moguća nakon planiranih investicija u mrežu, u drugoj fazi.

„Dolazak poduzeća Telemach za pretplatnike i krajnje korisnike predstavlja napredak u smislu mogućnosti korištenja unaprijeđenih, ali i potpuno novih telekomunikacijskih usluga. U ovom trenutku, možemo izdvojiti promjenu programske sheme sa dosadašnjih 50 na 67 kanala u analognoj ponudi i preko 170 kanala u digitalnoj ponudi, te usluge fiksne telefonije i najbržeg interneta u BiH. Kanali poput Sport Kluba HD, Fight Channel-a, Fox Life-a, Comedy Central kanala, HBO-a će biti pravo osvježenje za pretplatnike.”, istakao je Adis Bajrami, direktor ART-NET -a.

„Zadovoljstvo nam je što ćemo u budućem periodu biti prisutni i na ovom za Telemach vrlo interesantnom području. Uvjereni smo da ćemo vrlo brzo i na ovom tržištu postati lider u pružanju kvalitetnih i povoljnih telekomunikacijskih usluga, uz stalnu brigu za potrebe korisnika, kako na tržištu rezidencijalnih korisnika, tako i u sve jačem poslovnom segmentu kroz brand Telemachsolutions. Naše nove rezidencijalne pretplatnike sigurno će obradovati bogata ponuda, prije svega Duo i Trio paketi u trenutnoj proljetnoj akciji, koji obuhvaćaju usluge kablovske/digitalne televizije, interneta i usluge fiksne telefonije, te omogućuju značajne uštede uz plaćanje usluga putem samo jednog računa”, rekao je direktor Telemacha, gdin. Željko Batistić.

Telemach donosi vrhunske usluge kablovske i digitalne televizije s velikim brojem kanala, usluge najpovoljnije telefonije (flat opcije poziva po cijeni 0 KM/min ka fiksnim mrežama u BiH, te prema Hrvatskoj i Sloveniji, besplatne minute i brojne druge pogodnosti), te najbrži internet kroz idealno upakirane Mix pakete – pakete uštede za uživanje po najpovoljnijoj cijeni stoji u priopćenju poduzeća Telemach.