Od ponedjeljka nastavak besplatnog predškolskog programa “Vrtić za sve”

Javna ustanova (JU) “Dječji vrtić” Vitez započela je u studenom prošle godine s provedbom programa “Vrtić za sve”, besplatnom predškolskom programu, za djecu od 5 godina starosti. Ovaj projekt realiziraju u suradnji s partnerima Osnovnom školom “Vitez”, JU Osnovna škola “Vitez” – s područnim odjelom Kruščica, Općinom Vitez i Unicefom.

“Ovaj projekt realiziramo s ciljem povećanja mogućnosti djece u Vitezu za rano učenje. Preko Božićno-novogodišnjih blagdana uslijedila je stanka, a nastavak projekta započinje u ponedjeljak, 3. veljače 2014. godine. Sretni smo što nastavljamo s aktivnostima na ovom projektu i veselimo se skorom susretu s mališanima”, kazala je danas Ljiljana Kovač, ravnateljica JU Dječji vrtić Vitez.

Program će biti nastavljem po starom rasporedu, dakle Dječji vrtić Vitez od 16,45 sati, OŠ Vitez od 17,00 sati i OŠ Vitez – Kruščica od 14,00 sati.

Program se sastoji od 300 sati nastavnog programa koji će djeca pohađati po dva sata od ponedjeljka do petka. Program je započeo u studenom 2013. godine i trajat će do konca školske 2013./14. godine.