Od četvrtka, 2.5., u kinu „Theatre“ film „Zavedi me ako možeš“

Ovaj tjedan u kinu “Theatre” pogledajte film „Zavedi me ako možeš“. U glavnim ulogama su dobitnica Oscara Charlize Theron i Seth Rogen u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svijet politike.

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ: Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Charlotte Field – a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Charlotte shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg suradnika i da bi njihova vruća avantura mogla naškoditi cijeloj njezinoj političkoj karijeri.

Trailer filma “Zavedi me ako možeš”: https://www.youtube.com/watch?v=P8oHlEvxzss

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina Kino Theatre, na mail: kinotheare@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, SMS, poziv).