Od 1. ožujka ljetni tarifni stavovi

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (HZHB) obavještava sve svoje kupce električne energije da se u razdoblju od 1. ožujka do 31. listopada 2012. godine za obračun utrošene električne energije primjenjuju niži (ljetni) tarifni stavovi.

U navedenom razdoblju, a tijekom zimskoga računanja vremena veći dnevni tarifni stavovi primjenjuju se od 7 do 13 i od 16 do 22 sata, a manji dnevni tarifni stavovi od 22 do 7 i od 13 do 16 sati te nedjeljom.

Tijekom ljetnoga računanja vremena veći dnevni tarifni stavovi primjenjuju se od 8 do 14 i od 17 do 23, a manji dnevni tarifni stavovi od 23 do 8 i od 14 do 17 sati te nedjeljom.

Detaljnije informacije i pojašnjenja o novim tarifnim stavovima koje je donijela Regulatorna komisija za električnu energiju u Federaciji BiH (FERK) 24. veljače mogu se dobiti u poslovnicama/radnim jedinicama Elektroprivrede HZHB-a svakim radnim danom od 7 do 15.30 sati ili na mrežnoj stranici JP Elektroprivreda HZHB www.ephzhb.ba., stoji u priopćenju iz Ureda za odnose s javnošću Elektroprivrede HZHB-a.