Obostrana potpora NK ‘Vitez’ i HDZ BiH

Rukovodstvo, članovi stručnog stožera i igrači Nogometnog kluba ”Vitez” u ponedjeljak su u prostorijama OO HDZ BiH Vitez razgovarali s predstavnicima stranke o uspješnim rezultatima, ali i problematici s kojom se NK “Vitez” susreće u posljednje vrijeme.

 

“Iz kluba su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom pomoći načelnika i vijećnika u vijeću općine Vitez iz redova HDZ BiH, ali i nadanje da će HDZ BiH i dalje znati prepoznati i cijeniti rezultate i rad Nogometnog kluba “Vitez”. Aktualni načelnik, ujedno i kandidat za novog načelnika općine Vitez, Vlado Alilović, predsjednica OO HDZ BiH Vitez, Marina Pendeš, te dopredsjednik OO HDZ BiH Vitez, Boris Marjanović, čestitali su članovima kluba na zapaženim rezultatima, te obećali da će i u budućnosti iznaći mogućnost pomoći klubu, da bi isti mogao funkcionirati u punom kapacitetu”, priopćeno je iz OO HDZ BIH Vitez.

“Sastanak je zaključen obostranom potporom i željom rukovodstva Nogometnog kluba “Vitez” da Vlado Alilović i HDZ BiH pobjede na predstojećim lokalnim izborima 7. listopada”, priopćeno je iz Ureda za informiranje OO HDZ BIH Vitez.