Obitelj Gradskog kazališta mladih Vitez bogatija za novih 25 članova

Tijekom proteklog tjedna Gradsko kazalište mladih Vitez organiziralo je prijam novih članova u svoju brojnu i iznimno uspješnu kazališnu obitelj. Kao i svaki puta, tako je i sada vladao veliki interes mladih postati članovima popularnog GKM Vitez.

Već na prvim probama nove glumice i glumic pokazali su izniman talent, a u GKM-u Vitezu su vrlo zadovoljni.

„Zbilja je neopisiva sreća i zadovoljstvo vidjeti ogroman interes i želju mladih za postati dijelom naše kazališne obitelji. To nam je možda i najveće priznanje, dokaz da radimo kvalitetno, ali i obveza da nastavimo jednako tako, pa i bolje. Siguran sam kako će naši Anja i Bruno, koji će raditi s novim članovima podijeljenima u dvije grupe uživati, ali i podariti im sve ono što smo naučili kroz sve ove godine“, kazao je za vitez.info Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Dodajmo kako su Anja Stipinović i Bruno Grebenar od samog osnutka članovi GKM-a Vitez, a iza njih su brojne glumačke, ali i redateljske uloge. Nema dileme kako će mladim kazalištarcima biti užitak raditi uz njih, baš kao i u to da ćemo vrlo skoro dobiti nove glumačke talente koji će nas oduševljavati na viteškim „daskama koje život znače“.

Na koncu, novi članovi Gradskog kazališta mladih Vitez su: Sofija Ćosić, Kanita Trako, Klara Kljajević, Petra Kapetan, Ana Čurak, Ena Čalić, Lana Čalić, Nika Ivanković, Emin Šahadan, Glorija Radoš, Lucija Matković, Lue Lovrić, Ivan Žuljević, Leo Lukić, Lara Delić, Elizabeta Valjan, Franka Nakić, Magdalena Strukar, Anja Ćurčić, Nikolina Mlakić, Aiša Hadžić, Hanka Salkić, Maša Vuković-Nuk, Lara Tustonja i Marija Martinović.