Obavijest sudionicima u prometu iz MUP-a SBŽ

Ministarstvo unutarnjih poslova Srednjobosanske županije (MUP SBŽ) uputilo je obavijest svim sudionicima u prometu da je Rješenjem Federalnog ministarstva prometa i komunikacija obustavljen promet za teretna motorna vozila na magistralnoj cesti M-16 (Jajce – Mrkonjić Grad – Podmilačje – Banja Luka) u nedjelju, 23. lipnja 2013. godine, u periodu od 10,00 do 22,00 sati i u ponedjeljak, 24. lipnja 2013. godine, u periodu od 06,00 do 16,00 sati.

Promet je obustavljen u navedenim danima zbog održavanja vjerskog blagdana Sveti Ivo u Podmilačju, općina Jajce.

Za teretna motorna vozila u navedene dane i vrijeme promet će biti preusmjeren putnim pravcima Jajce – Mrkonjić Grad – Banja Luka, Jajce – Šipovo – Kupres, te Travnik- Skender Vakuf – Banja Luka, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U nedjelju i ponedjeljak, 23. i 24. lipnja 2013. godine, nastupa zabrana prevoza eksplozivnih materija na cijelom području SBŽ.

Za navedene dane kretanje za ostala vozila bit će otežano i iz MUP-a SBŽ mole sve sudionike u prometu koji imaju namjeru kretati se na dionici puta Travnik-Donji Vakuf-Jajce za vrijeme održavanja vjerske manifestacije Sveti Ivo da poštuju prometne propise i upute ovlaštenih službenih osoba.