Obavijest o nestanku vode

vodaDobili smo obavijest o nestanku vode na području općine Vitez zbog planiranih radova javnog poduzeća VIK Zenica na magistralnom cjevovodu Vitez – Zenica. Nestanak vode planiran je za 14.8.2013. godine u 00:00 sati i neće je biti 25-28 sati. Obavijest od JP Vitkoma i JP VIK Zenica donosimo u cjelosti.

Obavijest

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da će u periodu od 14.08.2013. godine te do završetka radova na magistralnom cjevovodu Vitez – Zenica koje će vršiti JP “VIK” d.o.o. Zenica, doći do nestanka pitke vode na područjima koja se-snabdijevaj u sa izvorišta “llidža”. 

JKP “Vitkom” d.o.o Vitez će koliko bude u njegovoj moći raspoloživu količinu pitke vode u Rezervoaru “Gradina” raspodijeliti na najracionalniji način, te ovim putem želimo zamoliti građane za razumijevanje zbog nastale situacije.

Nadalje želimo Vas obavijestiti da smo apelirali JP “VIK” d.o.o. Zenica, da se navedeni radovi odgode za period kada je potreba za pitkom vodom manja, no na naše apele nismo dobili pozitivan odgovor, te ovim putem još jednom želimo naglasiti da mi kao poduzeće ne upravljamo izvorištem “llidža” i da sve radove jednostrano vrši JP “VIK” d.o.o. Zenica.

ocitovanje

Obavijest-JP-VIK-Zenica-1