Obavijest o nestanku električne energije u Vitezu!

U ponedjeljak, 20. veljače 2012. godine u vremenu od 9,00 do 12, sati zbog planskih radova doći će do nestanka električne energije u naselju od Policijske stanice Vitez do benzinske crpke “Paladij”, u naselju koje se proteže od krajnje stambene zgrade do groblja Kruščica te u poslovnim prostorima u zgradi PC-05 i poslovnoj zgradi Kompinga.

U vremenu od 10,30 do 12,00 sati bez električne energije ostati će stanovnici u donjem dijelu gradskog područja (zgrada gdje se nalazila Uprava bivšeg poduzeća Vjetrenica, zgrada Šahovskog kluba i okolne zgrade).

U vremenu od 12,00 do 13,30 sati bez električne energije ostati će stanovnici u zgradama Gradske ljekarne, “Banjalučanka”, te “Vučjak 1” i “Vučjak 2”.

Napominju se kupci električne energije s područja općine Vitez da prilikom nestanka električne energije po mogućnosti isključe sve električne uređaje iz instalacije.

Iz JP Elektroprivreda HZ HB, poslovnica Elektro Vitez zahvaljuju kupcima električne energije s područja općine Vitez za strpljenje i razumijevanje.