Nudi se 100.000 KM za informaciju o ubojstvu Joze Kafadara

Jozo Kafadar

Udruga poslodavaca Vitez nudi nagradu od 100.000 KM za informaciju koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ubojstva Joze Kafadara

Podsjećamo, Jozo Kafadar poznati viteški poduzetnik i dugogodišnji član Udruge poslodavaca Vitez, pronađen je mrtav u blizini obiteljskog imanja koje se nalazi na lokalitetu Ovnak 27. svibnja 2014. godine.

Unatoč trogodišnjem angažmanu istražnih i pravosudnih organa, županijskih i federalnih, te raspisane nagrade od 50.000 KM u jesen 2014. godine, za informaciju koja bi dovela do počinitelja zločina, istraga još uvijek tapka u mjestu.

Članovi Udruge poslodavaca općine Vitez koji su i u dosadašnjem periodu pružali maksimalnu moralnu i svaku drugu potporu obitelji Kafadar, na redovnoj sjednici Udruge donijeli su odluku da ponovno istupe pred javnost i ovog puta ponude nagradu od 100.000 KM za informacije koje bi dovele do počinitelja ovog teškog zločina.
Udruga poslodavaca općine Vitez poziva sve osobe koje imaju bilo kakvu informaciju koja će pomoći razrješenju ovog zločina da se jave na broj telefona 061/405-402 ili na bilo koji način stupe u kontakt s članovima obitelji ubijenog Joze Kafadara.

Napominje se da će osoba koja dostavi informaciju biti u potpunosti zaštićena.

Prethodni članakCrnogorska zvijezda Boban Rajović dolazi u Vitez u noćni klub Babaloo
Sljedeći članakReprezentacije mininogometa BiH i Srbije odigrat će u Vitezu prijateljski susret