Novotravničanin osvojio nagradu na fotonatječaju

Fondacija “Izvor nade” je, u povodu Dana državnosti BiH, organizirala otvorenje izložbe fotografija čiji su autori učenici devetih razreda, srednjoškolci i studenti.

Predstavljene fotografije rezultat su fotonatječaja kojeg je Fondacija organizirala od 5. do 18. studenoga s ciljem da mladi iz BiH ponude svoje viđenje naše zemlje u povodu Dana državnosti.

Na fotonatječaj je pristiglo više od stotinu fotografija iz različitih dijelova BiH, koji ističu prirodne ljepote, kulturne i nacionalne spomenike, državnost i jedinstvenost naše zemlje.

Najboljim sudionicima fotonatječaja dodijeljeni su certifikati za sudjelovanje te novčane nagrade, za prvo mjesto 100 KM, drugo 75 KM i treće 50 KM.

U kategoriji “Deveti razredi” najboljima su proglašene fotografije Džejlana Kišmetovića iz Bužima, Dene Duraković i Hene Šehić iz Sarajeva.

U kategoriji “Srednjoškolci” prvo mjesto osvojio je Ajnur Dikedžić iz Maglaja, drugo Ćamil Katica iz Tešnja, dok je treće mjesto pripalo Ivanu Marinu iz Novog Travnika, piše Drukčiji.ba.

Davud Topalović osvojio je prvo mjesto u kategoriji “Srednjoškolci stipendisti Fondacije ‘Izvor nade’”, dok je Berina Omerašević osvojila prvo mjesto u kategoriji “Studenti stipendisti Fondacije ‘Izvor nade’”.

Izložba fotografija bit će postavljena do 10. studenog u Studentskom domu “Izvor nade”.

Prethodni članakDamir Nikšić: Da nije trotoara, ne bi bilo ni države
Sljedeći članakBusovača: Održano kantonalno natjecanje iz programa „Upozorenje na opasnost od mina“ [FOTO]