Novotravničanin Gabrijel Bušatlija državni prvak u kickboxu

Na Palama je prošlog vikenda održano Državno prvenstvo u kickboxingu. Među brojnim natjecateljima odlično se snašao mladi Novotravničanin Gabrijel Bušatlija koji je u kategoriji low kick porušio svu konkurenciju i postao državni prvak u ovoj kategoriji.

Gabrijel ima 15 godina, a ovim nimalo jednostavnim sportom bavi se već sedam godina. Kako kaže, bio je ovo mukotrpan put do državnog prvaka koji se na kraju isplatio.

Ne mogu opisati svoj osjećaj nakon što sam postao državni prvak. Bio je ovo naporan i mukotrpan put s mnogo odricanja, ali se na kraju sve isplatilo. Hvala mojim roditeljima i trenerima koji su mi sve ovo vrijeme bili moja najveća podrška bez koje zasigurno ne bih uspio ostvariti ovaj rezultat”, kazao je Gabrijel Bušatlija, državni prvak u low kick kategoriji.

Ovaj 15-godišnjak član je KBS Lugan Team iz Novog Travnika, a ovo mu je najveći uspjeh do sada.

Titula državnog prvaka mi predstavlja dodatni motiv da se ovom sportu posvetim još više te nastupim na nekom još jačem natjecanju kako što je Europsko ili Svjetsko prvenstvu”,dodao je Bušatlija.

Gabrijel pored velikih rezultata u sportu niže i uspjehe u školi. Učenik je 9. razreda Osnovne škole Novi Travnik, a školovanje planira nastaviti u Novoj Biloj kao fizioterapeut.