Novo zlato za Doru Ćosić na Zagi Ping turniru u Zagrebu

Proteklog vikenda u dvorani Doma Sportova u Zagrebu je održan 66. po redu Zagi Ping turnir u stolnom tenisu, koji ove godine je privukao rekordan broj natjecatelja, njih više od 750 iz čitave Europe.

Stolnoteniski klub “CM” Vitez predstavljali su Marko Petrović, David Zrnić, Mario Akrapović, Josip Knežević, Stjepan Šarić, Antonio Toljušić, Ivica Toljušić, Matias Grabovac i naravno Dora Ćosić.

Najviše uspjeha imala je upravo Dora Ćosić, koja je s Jovanom Antić iz STK Dobanovaca (Srbija) osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji. Dora i Jovana su drugu godinu za redom okitile ekipnim prvakinjama, no ove godine u starijoj kadetskoj kategoriji. Također, Dora je u pojedinačnoj konkurenciji vrhunski odigrala i na žalost zaustavljena u četvrfinalu te za nijansu joj je još jedna medalja izostala ovaj put.

Muški dio ekipe također je jako dobro odigrao, većina ih je prošla kvalifikacijske grupe te se plasirali u glavni ždrijeb, gdje su ovaj put protivnici ipak bili bolji.

Uz zahvale članovima kluba, roditeljima, prijateljima i sponzorima iz STK “CM” Vitez uputili su i zahvalu prijateljima iz Srbije, treneru STK Dobanovci Miroslavu Čolakoviću i igračici Jovani Antić na još jednoj uspješnoj suradnji i tituli.

“Iskrene čestitke svim osvajačima medalja na ovogodišnjem 66. Zagi-Pingu te veliko hvala organizatoru na gostoprimstvu”, poručili su iz STK “CM” Vitez.