Novo razbojništvo u Konzumu

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodile su se 3 prometne nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su iz prometa isključena 2 vozila i 4 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U utorak navečer, 12. ožujka 2013. godine, oko 21,10 sati, djelatnk trgovačke radnje “Konzum”, koja se nalazi u mjestu Nova Bila, općina Travnik je prijavio Policijskoj stanici Travnik, da je nad njim, u navedenoj radnji počinjeno kazneno djelo razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištoljem otuđile metalnu kasu, u kojoj se nalazila određena suma novca. Očevid su obavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe, počinjeno u vremenskom razdoblju od 25. veljače do 4. ožujka 2013. godine, na štetu Josipa S. iz Viteza. Počinitelj navedenog kaznenog djela je J.M. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.